Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Op vakantie met de Paradiso

Onze eerste vakantie met de Paradiso vouwcaravan was in september 2004 naar Camping De Zwaluw in Julianadorp. We hebben een leuke vakantie gehad met mooi weer en met storm. De Paradiso heeft die stormen overleefd.

In april 2005 is onze dochter Adinda geboren. We twijfelden wat we zouden gaan doen met de vakantie. Gaan we een huisje boeken met een campingbedje voor Adinda of gaan we gaan met de Paradiso op vakantie. We zijn toch gewoon op vakantie gegaan met de Paradiso naar Camping Zeezicht in Dam.

 

Adinda was op dat moment 13 weken en ze sliep gewoon op een normaal bed in de Paradiso. We hadden zelf een uitrolbeveiliging gemaakt van een Easy-up partytent en dat ging helemaal goed. Adinda heeft daar heel goed geslapen en is er niet uitgevallen.

 

Onze hond Kim gaat, als het even kan, ook elke vakantie mee. Op de foto is duidelijk te zien dat niemand aan Adinda of in/aan de Paradiso mag zitten, want ze denkt HIER WAAK IK.

In augustus 2008 is onze dochter Mylene geboren. Mylene ging voor het eerst mee met de Paradiso toen ze bijna 1 jaar was. Ze heeft haar eerste verjaardag op de camping gevierd.

 

Adinda mag dan in de hangmat van het stapelbed slapen en voor Mylene hadden we een Pop-Up tentje. Die hebben we onder de hangmat gezet op de bank. Dat ging allemaal goed en Adinda & Mylene slapen er goed in.

 

Inmiddels is Pinksteren 2015 onze 9de jaar dat we met het Paradiso weekend meegaan en we vinden het nog steeds leuk. Wil je hier meer over weten, kijk dan op www.de-paradiso.nl of https://www.facebook.com/deparadiso.vouwwagenclub of http://adinda-mylene.jouwweb.nl/

 

Groetjes Wim, Connie, Adinda, Mylene & hond Kyron de Bruin