Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Over Paradiso Nederland

Wij zijn van mening dat kamperen mogelijk moet zijn volgens de eisen van deze tijd. Comfort, gemak en kwaliteit spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom staan wij voor een kwalitatief hoogwaardig product. Uitgangspunt voor ons is dat de vouwcaravan afgestemd moet kunnen worden op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Is dit waar je naar op zoek bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Onze missie

Kampeerders snel en eenvoudig laten genieten van hun vrije tijd en ze een ultieme kampeerbeleving bieden met een kampeermiddel dat is afgestemd op hun individuele wensen en behoeften.

 

Ons verhaal

Het is al begonnen in de jaren 70! Toen begon het merk Paradiso met het fabriceren van de vouwcaravan. Dit gebeurde in Nederland, vanuit Apeldoorn. Door economische omstandigheden ging dat bedrijf in 2001 failliet. De populariteit van de vouwcaravan bleef echter groot. Wist je dat er zelfs twee fanclubs zijn? Eén in Nederland en één in Duitsland.

In 2012 spraken we kampeerders met een ‘oude’ Paradiso. Zij hadden hem al jaren en vonden het heerlijk om er mee op vakantie te gaan. Ze trokken daarbij van camping naar camping. Het gemak van het opzetten en het weer inklappen maakte dat dat geen enkel probleem voor ze was. Wat was het toch jammer dat deze vouwcaravan niet meer werd geproduceerd… En dat zette ons aan het denken.

We zijn gaan praten met heel veel mensen die graag kamperen en allemaal raakten ze enthousiast over het concept van de Paradiso vouwcaravan: eenvoudig op te zetten, prettig mee te rijden, voldoende ruimte en comfort. De naam bleek beschikbaar en in 2013 besloten we nieuw leven te gaan blazen in dit icoon van toen, dit mooie product, het “3 seconde wonder” met een volledig nieuwe vouwcaravan, gebaseerd op het concept van de oude Paradiso.

In 2016 is het eindelijk zover: de herintroductie van de Paradiso vouwcaravan op de Nederlandse markt.

 

Uitgangspunten

Het idee is gelijk gebleven, maar het concept en het product moesten volledig aangepast worden aan de eisen van deze tijd. Met:

 

Het is niet meer van deze tijd dat iedereen met eenzelfde ‘sleurhut’ rijdt. De nieuwe Paradiso vouwcaravan biedt meerdere mogelijkheden om de vouwcaravan volledig naar eigen wensen en behoeften vorm te geven. Kortom: het is een product op maat worden.

 

Oer-Hollandse kwaliteit

De Paradiso was en is een oer-Hollands product. Ontworpen en geproduceerd in Nederland. Samen met Nederlandse bedrijven is dit succesvolle product weer nieuw leven ingeblazen. Vakmanschap en kwaliteit staan daarbij bovenaan. Goede ingrediënten om een kwalitatief hoogstaand Nederlands product te bouwen.

Thyn-Lines staat voor het ontwerp en de engineering. Met ruime ervaring in de botenbouw weten ze hoe belangrijk de details zijn die zorgen voor een optimale kwaliteit.

 

Trots

We zijn trots op ons bedrijf en ons product. Paradiso Nederland is een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogstaand en innovatieve vouwcaravans maakt en verkoopt. Daarbij starten we klein, omdat we graag persoonlijk advies geven bij de aanschaf. We werken daarom slechts met een dealer, waardoor persoonlijk contact mogelijk is. Met de nieuwe Paradiso vouwcaravan bieden we hét product om er mee op uit te gaan trekken om van de natuur te genieten!

 

Explore freedom!