Contact
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Stel zelf jouw Paradiso samen

Denk jij eraan om een vouwcaravan te kopen? De Paradiso Feria kun je samenstellen zoals jij wilt! Zo kan bijvoorbeeld de caravan- en tentdoekkleur worden aangepast, net als de kleur van de kussens. Ook is een comfortpakket mogelijk of zonnepanelen. Met de onderstaande configurator krijg je een idee hoe jouw Paradiso vouwcaravan er uit gaat zien. Doorloop de verschillende stappen en kies jouw uitvoering. Je ziet meteen het resultaat.
 
Iedere Paradiso vouwcaravan is uniek en wordt op maat naar de wens van de klant gemaakt en dus varieert de prijs per gewenste uitvoering.

  • Met een Casco-uitvoering leveren wij de Paradiso vouwcaravan rijklaar af, zonder interieur. Hiermee is het mogelijk om zelf jouw eigen Paradiso af te bouwen. Deze uitvoering kost € 13.500,- inclusief btw.
  • De Basisuitvoering bestaat uit polyesterdelen in kleur naar keuze, kussens in kleur naar keuze, meubels in kleur naar keuze, een treinzit achter, 4 persoons zit/slaapgedeelte, 220 volt aansluiting, Al-ko chassis met 1000kg as, aluminium 13 inch velgen, rondom externe led verlichting , opbergruimte van bovenaf benaderbaar en Ten Cate all season tentdoek. Deze basisuitvoering kost € 16.500,- inclusief btw
  • De Paradiso vouwcaravan kan volledig op maat ingericht worden door meerdere accessoires en opties. De prijzen van deze accessoires en opties zijn op korte termijn terug te vinden in onderstaande configurator.
Kies hier een kleur

Kleur panelen

RAL-kleur Met een eigen RAL keuze kunt u kiezen uit heel veel verschillende RAL kleuren.

Zonnepaneel

Buitenluik standaard

Buitenluik op maat voor

Reservewiel pakket


Reservewiel met stalen velg, reservewielbeugel onder chassis, wielmoersleutel en krik
Kies hier een kleur

Kleur tentdoek

Voortent

(prijs op aanvraag)

Luifel

(prijs op aanvraag)

Keuken


 
Voorzien van thermisch beveiligde tweepits kookplaat, wasbak van rvs, afdekplaat van veiligheidsglas. Twee onderkastjes.
Voorzien van thermisch beveiligde tweepits kookplaat, wasbak van rvs, afdekplaat van veiligheidsglas. Twee onderkastjes.
Voorzien van thermisch beveiligde tweepits kookplaat, wasbak van rvs, afdekplaat van veiligheidsglas, koelkast en vuilwaterafvoer naar buiten.

Koelkast


Waeco compressie koelkast CR50 + flushframe en inbouw. (Geen verandering bij keuze: keuken deLuxe met koelkast.)

Toilet


Porta Potti Qube 345 (Thetfors)

Kledingskast basic


Defa 3 planks campingkast de Luxe (extra hoog) 70071.
(Niet zichtbaar bij alle weergaven)

Comfort pakket

Toilet + Kledingkast
(Porta Potti Qube 345 (Thetfors) - ingebouwd in treinzit + Defa 3 planks campingkast de Luxe (extra hoog)

Extra zitplaats


Zitplaats met opbergruimte (niet zichtbaar op de afbeelding)

Hangkast


(niet zichtbaar op de afbeelding)

Kleur meubelen


Eigen kleurkeuze

Kleur kussens


Eigen kleurkeuze

i
De getoonde Paradiso vouwcaravan kan afwijken van de werkelijkheid en dient ter illustratie.
De afbeeldingen en specificaties benaderen de werkelijkheid zo veel mogelijk, maar kunnen afwijken van de geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Ondanks dat alles is in het werk gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden en te laten afbeelden in de configurator en op de website, kunnen eventuele prijs-,kleur, specificaties, accessoires, eigenschappen, fouten en uitvoeringswijzigingen voorkomen en /of afwijken. Wij behouden ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging, op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Offerte aanvragen


OverzichtUw gegevens


Meneer Mevrouw


Vul code in >