Neem contact op
 • Nederlands
 • English
 • Deutsch

Het model

De Paradiso Feria is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij rekening is gehouden met verschillende kampeerbehoeften. Bij diverse uitvoeringen is het zelfs mogelijk te kiezen voor het aanpassen van de caravan- en tentdoekkleur, of de kleur van de kussens. Meerdere opties en accessoires maken dat je jouw eigen Paradiso vouwcaravan zelf kunt samenstellen. Wil je helemaal jouw Paradiso vouwcaravan op maat? Ook dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Basis uitvoering

De Basis uitvoering heeft een tweepersoons zitgedeelte aan de linkerkant en een vierpersoons zitgedeelte aan de rechterkant. Deze zitgedeeltes kunnen worden ingeklapt waardoor er respectievelijk een tweepersoons of een eenpersoonsslaapplek ontstaat. De uitvoering heeft een vaste kleurstelling van wit en grijs.
Prijs € 16.500
Uitbreiding van deze uitvoering is mogelijk door het toevoegen van opties en accessoires.

 

First Edition uitvoering

De First Edition uitvoering heeft een tweepersoons zitgedeelte aan de linkerkant en een vierpersoons zitgedeelte aan de rechterkant. Deze zitgedeeltes kunnen worden ingeklapt waardoor er respectievelijk een tweepersoons of een eenpersoonsslaapplek ontstaat. De First Edition heeft een buitenluik, een reservepakket en een voortent. De uitvoering heeft een vaste kleurstelling van wit en grijs.
Prijs € 18.000
Uitbreiding van deze uitvoering is mogelijk door het toevoegen van opties en accessoires.

 

Ideale Comfort uitvoering

De Ideale Comfort uitvoering heeft een tweepersoons zitgedeelte aan de linkerkant en een vierpersoons zitgedeelte aan de rechterkant. Deze zitgedeeltes kunnen worden ingeklapt waardoor er respectievelijk een tweepersoons of een eenpersoonsslaapplek ontstaat. De keuken is recht tegenover de ingang gesitueerd. De Ideale Comfort is uitgevoerd met Porta Porti toilet, die eenvoudig onder het tweepersoons-zitgedeelte kan worden weggewerkt. Deze uitvoering heeft een buitenluik en een reservepakket. Zowel voor het interieur- als het exterieur mogen de kleuren zelf gekozen worden.
Prijs € 19.750
Uitbreiding van deze uitvoering is mogelijk door het toevoegen van opties en accessoires.

 

Safir uitvoering

De Safir uitvoering heeft een tweepersoons zitgedeelte aan de linkerkant en een vierpersoons zitgedeelte aan de rechterkant. Deze zitgedeeltes kunnen worden ingeklapt waardoor er respectievelijk een tweepersoons of een eenpersoonsslaapplek ontstaat. De keuken, inclusief koelkast van 48 liter, is recht tegenover de ingang gesitueerd. De Safir is uitgevoerd met Porta Porti toilet, die eenvoudig onder het tweepersoons-zitgedeelte kan worden weggewerkt. Deze uitvoering heeft een kledingkast, twee buitenluiken, een zonnepaneel en een reservepakket. Zowel voor het interieur- als het exterieur mogen de kleuren zelf gekozen worden.
Prijs € 21.750
Uitbreiding van deze uitvoering is mogelijk door het toevoegen van opties en accessoires.

 

Op Maat uitvoering

Je kunt ook jouw Paradiso vouwcaravan volledig zelf samenstellen en op maat laten maken. Uiteraard varieert de prijs dan per gewenste uitvoering.
Prijs nader te bepalen

 

Indelingen 

De Paradiso Feria is in heel veel indelingen mogelijk; hieronder een aantal voorbeelden:
(klik op de afbeeldingen om de tekening te vergroten en volledig te tonen):

 

Dagindeling

Nachtindeling

Algemene indeling

 

 

Interieur 

De Paradiso Feria is in diverse uitvoeringen en indelingen leverbaar. Kies zelf de uitvoering en indeling en de kleur die bij jou past! Staat jouw wens er niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Interieur Paradiso vouwcaravan basis

Het interieur van de Paradiso Feria biedt ruimte. Zo is de stahoogte 1.98 m en is het bed met 2 x 1.70 m comfortabel.
 

Hoogwaardige materialen

Bij de afwerking van de Paradiso Feria is rekening gehouden met intensief gebruik. Er is daarom gewerkt met hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. Zo zijn de meubelen zijn gemaakt van FCS hout met een extra harde toplaag. Dit is geschikt voor langdurig en intensief gebruik.
 

Comfort

De banken van de zitgedeelten bieden veel opbergruimte en zijn bereikbaar op verschillende manieren. De banken zijn standaard voorzien van kussens van vier centimeter dik polyether SG35. Dit materiaal is lekker verend en zeer geschikt om te dienen als matras. De led-verlichting heeft een lange levensduur en een laag elektriciteitsverbruik. Er zijn diverse stopcontacten in de Paradiso vouwcaravan aanwezig.
 

Opties en accessoires

Er zijn qua indeling en uitvoering meerdere opties mogelijk, zoals een keuken, een toiletruimte en een kledingkast. Kijk daarvoor hieronder bij Opties en Accessoires of stel hem zelf samen via de pagina ‘Stel zelf samen’.

 

 

Exterieur 

Om de levensduur te optimaliseren is de Paradiso Feria ook aan de buitenzijde uitgevoerd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. De afwerking is gedetailleerd, waarbij verschillende keuzeopties ervoor zorgen dat iedere Paradiso een unieke uitstraling heeft.

 
Het hoogwaardige polyester heeft een isolerende werking en de bodemplaat is vervaardigd uit sandwichpanelen.
 

Tentdoek

De Paradiso vouwcaravan is uitgerust met Ten Cate all season tentdoek. Het materiaal is licht, maar toch sterk en duurzaam. De microporeuze acrylaatcoating maakt het doek goed waterdicht, weerbestendig en ademend. Het tentdoek is goed te reinigen en voldoet aan de strenge eisen op het gebied van milieuvriendelijkheid.

De bevestiging van het tentdoek is eenvoudig: het dak is voorzien van een rails waardoor het tentdoek is aangebracht. Hierdoor is het tentdoek eenvoudig te verwijderen, waardoor het, indien gewenst, tijdens de winter eenvoudig in huis kan worden gelegd.
 

Hefsysteem

Het dak wordt door middel van een hefsysteem met drukveren eenvoudig omhoog gebracht. Hiermee komt ook direct het tentdoek mee omhoog gehesen. Het inklappen gaat heel eenvoudig. De gasveren werken dan in een contrabeweging. De elastieken aan de binnenzijde zorgen ervoor dat het tentdoek mooi mee naar beneden gaat en direct wordt mee gevouwen.
 

Opbergruimte

De disselbak biedt veel opbergruimte en aan de voorkant van de Paradiso vouwcaravan kan een voortent of een luifel worden bevestigd.
 

Chassis

De Paradiso Feria heeft een Alko chassis. Dit chassis is RDW en TUV-goedgekeurd. Door de lange dissel, kan er een fietsendrager op gemonteerd worden.
 

Opties en accessoires

Er zijn qua uitvoering meerdere opties mogelijk, zoals serviceluiken, zonnepanelen of een fietsendrager. Kijk daarvoor hieronder bij Opties en Accessoires of stel hem zelf samen via de pagina ‘Stel zelf samen’.
 

 

 

Technische info 

Formaat

Lengte totaal x breedte x hoogte (ingeklapt) 4681 x 213 x 215 cm
Lengte opbouw 3510 cm
Hoogte chassis 45 cm
Hoogte ingeklapt 120 cm
Stahoogte uitgeklapt 198 cm
Binnenbreedte interieur 203 cm
Formaat bed 200 x 170 cm

 

Chassis

Merk chassis Alko chassis
Type chassis Geremde enkel as met oplooprem
Velgen Aluminium 14 inch
Max. snelheid 80 km per uur. Met tempo 100 km per uur.
Goedkeuring chassis TUV en RDW
Stekker Jager 13 polig
Optie: Reservewiel Houder en 13 inch velg en band
Voorbereid voor Mover en Omnistep
Ledig gewicht > 600 kg, afhankelijk van gekozen opties
Maximaal asgewicht 1000 kg
Neuswiel Statisch draagvermogen max. 150 kg

Dynamisch draagvermogen 90 kg

Velg van staal

Wiel van rubber

Uitdraai steunen Stabiel 1000 kg kort

 

 

Elektra

Elektra 230 volt volgens CEE norm
Hoofdzekeringskast tegen overbelasting 10 ampère
Acculader van 230 volt naar 12 volt
Wandcontactdozen Dubbele wandcontactdoos bij zitgedeelte
Binnenverlichting 2 plafondlampen van led
Optie keuken: dompelpomp 12 volt stekker bij keuken t.b.v. dompelpomp

 

 

Kentekenbewijs Afhankelijk van gewicht. Uitvoeringen beneden de 750 kilo hoeven geen kenteken. Deel I

 

 

Opties en accessoires 

De Paradiso vouwcaravans kunnen door meerdere opties en accessoires volledig naar eigen wens en behoefte vorm worden geven. Zo zijn er zowel in het interieur als het exterieur in meerdere kleurkeuzes mogelijk. Bijvoorbeeld de caravan- en tentdoekkleur kan worden aangepast, net als de kleur van de kussens. En er zijn meerdere mogelijkheden qua uitvoering en indeling. Zelf zonnepanelen behoren tot de mogelijkheden.

 

Voortent en/of luifel

Aan alle uitvoeringen van de Paradiso vouwcaravan past een voortent en/of luifel. Ook deze zijn gemaakt van Ten Cate all season tentdoek (zie exterieur ‘tentdoek’).

 

Keuken

Bij de Basic en de First Edition is een keuken optioneel. Je kunt kiezen uit twee uitvoeringen: de Basic keuken, met een tweepits kookplaat, of de Deluxe, met drie pitten. Beide Dometic kookplaten zijn thermisch beveiligd en voorzien van een afdekplaat. Een keuken bevat twee onderkastjes en een vuilwaterafvoer direct naar buiten. De jerrycan met schoon water staat in de bank of in de disselbak.

 

Koelkast

Als extra optie kan in een van de onderkastje in de keuken een Dometic koelkast worden aangebracht, met een inhoud van 48 liter en een vriesvak van 5 liter.

 

Toilet of kledingkast

Op de plaats van de treinzit, kan in de zitting, een Porta potti geplaatst worden. Aan de andere zijde kan een opvouwbare kledingkast op de zitting geplaatst worden. Deze kan eenvoudig verplaatst worden om gebruik te maken van de treinzitting.

 

Comfortpakket: toiletruimte en kledingkast

Gaat de voorkeur uit naar een toiletruimte en een kledingkast, kies dan het comfortpakket. In plaats van de treinzit komt dan aan de ene kant een toiletruimte en aan de andere kant een kledingkast.

 

Kleuren

Bij de Ideale Comfort, de Safir en de uitvoering op maat zijn kleurkeuzes mogelijk voor diverse onderdelen. Hierdoor kunt u de Paradiso vouwcaravan naar uw wensen inrichten. Aangepast kan worden:

 • delen van de buitenkant
 • het tentdoek
 • het interieur: meubels en vloer
 • de kussens
 • de gordijntjes

Ga je voor de Basic of de First Edition? Dan geldt voor kleurkeuzes een meerprijs.

 

Zonnepanelen

Om volledig in eigen stroom te kunnen voorzien, is het mogelijk om monokristallijn zonnepanelen van 100W op de Paradiso vouwcaravan te bevestigen. De panelen zijn ultra dun (2mm) en licht. Door de kunststofafdekking is het goed bestand tegen weersinvloeden.

 • Keuze uit 1 of 2 zonnepanelen
 • Afmeting per stuk: 1050 x 540 x 3 mm
 • Max. vermogen: 100W
 • Max. spanning: 17,6 Volt
 • Max. Stroom: 5,86 Ampère

 

Omnistep

Als optie kan de Omnistep bevestigd worden. Dit om het naar binnen stappen te vergemakkelijken. Maximale statische belasting 200 kg.

 

Fietsendrager

Alle Paradiso vouwcaravans hebben een Alko chassis. Op de lange dissel kan er een fietsendrager worden gemonteerd.