Contact
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Unieke vouwcaravans, volledig op maat gemaakt – DE

Kamperen met comfort, gemak, kwaliteit en vrijheid. Met een product dat is afgestemd op individuele wensen en behoeften. Dat is waar Paradiso vouwcaravans voor staat. Met de Paradiso vouwcaravan wordt kamperen extra genieten!

Uitgangspunt bij het ontwerpen van de Paradiso vouwcaravan is dat hij afgestemd moet kunnen worden op individuele wensen en behoeften. Je kunt hem daarom samenstellen zoals jij wilt! Zo kan bijvoorbeeld de caravan- en tentdoekkleur worden aangepast, net als de kleur van de kussens. Andere opties zijn onder meer een keuken, toilet of zonnepanelen. Stel je eigen Paradiso vouwcaravan volledig zelf samen!

Gemak, comfort en vrijheid

Met gemak en comfort kamperen? Het kan! De nieuwe Paradiso vouwcaravan is een gebruiksvriendelijke vouwcaravan, doordat hij snel en gemakkelijk op te zetten is. Binnen een minuut is hij klaar is voor gebruik! De Paradiso vouwcaravan heeft een modern design. Zowel voor het exterieur als het interieur is gemaakt van hoogwaardige materialen. En doordat hij in ingeklapte vorm met het harde polyester dak laag blijft, is de rijweerstand laag waardoor de Paradiso vouwcaravan optimaal rijgemak biedt.

Kwaliteit

Paradiso vouwcaravans staat op alle fronten garant voor een kwalitatief hoogwaardig product op maat. Door de gebruikte materialen, de afwerking en in het klantcontact. Is dit waar je naar op zoek bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voordelen van de Paradiso vouwcaravan:

  • Op maat gemaakt
  • In iedere gewenste kleur (doek, polyester én interieur)
  • Voorzien alle gemakken
  • Gebruiksvriendelijk

Geniet ook op geheel eigen wijze van de natuur. Stel uw eigen Paradiso samen en neem contact met ons op!

Explore freedom!