Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Garantie

Op een nieuwe Paradiso Feria zit 2 jaar fabrieksgarantie. Heb je een tweedehands Paradiso Feria gekocht en/of overgenomen en wil je de garantie overzetten op jouw naam, vul dan eveneens bijgaand formulier in en vermeld dat het een overname betreft. Paradiso Nederland controleert de gegevens. Na goedkeuring ontvang je van Paradiso Nederland per email een bevestiging dat de garantie is geaccepteerd.

Wil je controleren of er nog een garantie beschikbaar is op de door jouw aangeschafte Paradiso vouwcaravan? Stuur ons dan een email met het serienummer. We antwoorden uw dan zo snel mogelijk.

 

 


Garantieaanvraag Paradiso vouwcaravan

Met dit formulier kunt u een garantie-overdracht aanvragen bij de aanschaf van een tweedehands Paradiso vouwcaravan. Aan de hand van de gegevens controleert Paradiso Nederland of u nog voor garantie in aanmerking komt. Alleen compleet ingevulde aanvraagformulieren met bijlagen worden in behandeling genomen. Svp originele aankoopovereenkomst van eerste eigenaar/ offerte meesturen als bijlage. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u ons via de contact pagina op verschillende manieren bereiken. Dit formulier kunt u via de website invullen en naar ons verzenden.

Aanvrager en contactpersoon

Naam:*

Adres:*

Postcode:*

Plaats:*

E-mail adres:*

Aankoopdatum:*

Gegevens Paradiso vouwcaravan

Type / model:*

Bouwjaar:*

Chassisnummer:*

Kenteken:*

Afgifte deel 1:*

Aanwezig opties vanaf fabriek gemonteerd

Luik linker voorzijde
Luik rechter voorzijde
Comfort pakket (wc+ kledingkast)
Wc
Zonnepanelen
Keuken
Kledingkast

Aanwezige apparatuur

Merk Serienummer
Wc
Koelkast
3 pits gasstel

Accessoires af fabriek geleverd

Omschrijving Merk

Bijlagen toevoegen
Geef hieronder aan welke bijlagen u met dit formulier meestuurt

Overig, namelijk;

Overige opmerkingen

captcha