Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Paradiso sinds…………heel lang

Zo lang ik me kan bedenken, en vakanties kan herinneren, zijn we op pad gegaan met een Paradiso vouwwagen. Dit begon met een hele mooie nostalgische wagen uit 1978. Met deze wagen zijn we jaar in en jaar uit weggeweest. We hebben heel Europa doorgetrokken van Zweden tot aan Spanje en alles wat tussen valt. Met heel veel lol en af en toe ook wat narigheid. Van enorme stormen in Pfaffenhoven tot een verloren wiel net voor de Deventer brug.

In 1993 besloten mijn ouders een “nieuwe” Paradiso te kopen, bij Paradiso te Apeldoorn stond de toen 4 jaar oude vervanger van de oude.

 

In het jaar 2000 besluiten mijn ouders dat ze een !!! Caravan  !!! willen gaan kopen???  Na precies 0 seconden beraad hebben wij de Paradiso overgenomen van mijn ouders. De beste koop van ons leven, zeg maar.

 

 

Wij zijn ondertussen met deze wagen van Tsjechië tot Luxemburg en Frankrijk op vakantie geweest. En wij hebben ons aangesloten bij de Paradiso vereniging. Met deze groep mensen gaan we ieder Pinksterweekeinde op pad en wisselen we enorm veel ervaring uit over het zo geroemde 3 seconden wonder. En een 3 seconden wonder is het! Het opzetten van de wagen is enorm snel.


Nu hebben we dit jaar een nieuwe voortent aangeschaft, de ‘oude’ is na 20 jaar trouwe dienst een beetje moe geworden op de stiknaden. Het doek is nog prima, alleen de naden worden slecht. We gaan ervanuit dat onze Paradiso ons nog vele jaren trouwe dienst zal kunnen leveren.

 

Fam. Bouwhuis