Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Paradiso Pinksterweekend 2015

Ieder jaar kampeert de Paradiso vouwwagen club tijdens het pinksterweekend. Het Paradiso Pinksterweekend 2015 was weer een heerlijk weekend kamperen met leuke mensen. Dit keer waren er 19 Paradiso’s.

Het was een hele reis om er te komen:

Vrijdag om 13:00 uur zijn we van huis vertrokken om onze dochter om 15:30 uur op te halen in Rotterdam. Ze was naar het Shell energylab in Ahoy. Dan door naar mijn ouders in Baarn. Rond 17:30 uur kwamen we daar aan en we konden direct aan tafel. Na het eten hebben we de Paradiso achter de auto gehangen. Die had drie weken “bij opa en oma gelogeerd”, want in de meivakantie waren we aan het kamperen in Huizen. Het was een beetje onzin om dan de Paradiso naar Terneuzen terug te slepen. Rond 18:15 uur gingen we op weg naar camping de Heidehoek in Wezep bij Zwolle.
Om 19:30 uur kwamen we aan op de camping en werden we hartelijk ontvangen door de Paradiso club leden. Binnen no time stond mijn Paradiso! De kinderen gingen direct spelen met de andere kinderen en ik werd uitgenodigd voor een bakkie thee twee Paradiso’s verder op. Nog hier en daar een praatje gemaakt met andere leden en kennis gemaakt met een nieuw Paradiso club-lid.
Mijn dochter was ondertussen een vest uit de auto pakken. Toen ik even later keek, lag ze op de achterbank te slapen. Met mijn zoon heb ik ons driepersoonsbed in de Paradiso opgemaakt en mijn dochter in de slaapzak geschoven.
Zaterdag regende het toch ’s morgens, dus we hadden een goede reden om lekker lang te slapen, te lezen en te genieten van ontbijt op bed.
Tom, Danyk en Crédyon gingen naar de knutselclub van de camping. Dagmar en Andrea naar een kampeerwinkel. Vera naar het zwembad op de camping en ik ging lekker lezen in de Paradiso met een kopje thee. Na de lunch gingen alle kinderen zwemmen. ’s Avonds hebben we met zijn achten gegeten in de voortent van Dagmar en Andrea. Daarna gingen de kinderen met z’n vieren afwassen en op de trampoline spelen.
Zondagmiddag gingen we met wie zin had wandelen en geocachen bij Nunspeet. Een van de deelnemers had een touw meegenomen en langs het kabouterpad dat we liepen een touw gespannen in de bomen waarover de kinderen mochten klimmen.
Bij terugkomst op de camping gezellig gekletst in de zon. Wout hing nog een touw in de boom zodat er nog een aantal konden klimmen. De kinderen gingen zwemmen. Eerst in de zwemvijver, maar dat was nog best koud, dus toch maar in het zwembad.
Met z’n allen Chinees gegeten aan een tafel van 15 meter (alle campingtafels naast elkaar). Onze huismuzikant had speciaal een lied gecomponeerd dat we zongen met begeleiding van gitaarmuziek. De kinderen hebben meegedaan aan een spooktocht die was georganiseerd door de camping. Ze moesten eerst naar de waarzegster, die gaf hen opdrachten. De volwassenen dronken koffie bij de Paradiso van Polman. En de gitarist speelde nog wat toepasselijke liedjes. Onze huismuzikant had voor de kinderen ook nog een voorstelling met een toverlantaarn. Ademloos luisterden de kinderen naar het verhaal van “de angstige eekhoorn” gezellig knus in de voortent van Polman.
Maandag was het na het ontbijt helaas weer tijd om de Paradiso’s in te pakken en naar huis te gaan. We hebben een fantastisch weekend gehad en geweldig genoten.

 

Tot volgend jaar iedereen!