Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Onze Paradiso is het einde, we willen hem nog lang niet missen.

Met onze Gran Paradiso zijn we op de mooiste plaatsen geweest. Zon en water zijn bij ons favoriet, daar gaan we voor. Maar we hebben ook flinke stormen gehad met dikke hagelstenen. De Paradiso vouwcaravan geeft geen krimp, die kan alles aan met zijn stevige polyester dak en sterke wanden.

Op de camping trekken we ook belangstelling, want binnen tien minuten staat alles als een huis en genieten we onder de luifel van de koffie of een koud biertje. Alles is aan boord en we leveren niets in op comfort. Dat zien we met een gewone vouwwagen wel eens anders.

 

Het rijden met een Paradiso is een feest op zich. Geen dode hoeken of een slingerende bak achter de auto. Echt super stabiel en iedere gewone of kleine auto trekt hem graag naar zonnige vakantie-streken.

 

De Paradiso is uniek en heeft geen vergelijkbaar alternatief, en dat is jammer want we willen onze ‘klassieker’ graag inruilen voor een nieuw model. Als zo’n nieuwe Paradiso dan een mooie lijn heeft en ook alle goede eigenschappen van onze klassieker? Ja, dan gaan we er voor…..

 

Groeten,

Gerard Becker