Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Via deze weg informeren wij u dat de Paradiso Feria op dit moment niet meer wordt geproduceerd.

 

Verkoop van het bedrijf Paradiso vouwcaravans. Start up bedrijf, waarin product en marketingtools gereed zijn.

interesse en hobby is het idee om een nieuwe Paradiso te lanceren ontstaan. Paradiso is zeer bekend in de kampeer wereld. Het bedrijf richt zich op de markt van kampeerders. Nederland is een kampeerland bij uitstek.

Paradiso vouwcaravans heeft het product aangepast naar de eisen van deze tijd. De Paradiso Feria positioneert zich tussen de vouwwagen en caravan in. Het comfort van de caravan en het rijgemak van de vouwcaravan. Door het lage gewicht en rijweerstand ideaal voor elektrische auto als trek voertuig. Een uniek segment. Paradiso heeft ook buiten Nederland een goed potentieel. De nieuwe Paradiso Feria is natuurlijk een zeer interessante optie voor de huidige bezitters van een oud model Paradiso.
 
Door de productie stop is er besloten om de bedrijfsonderdelen te verkopen. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met wichard@ilvolano.nl
 
Hieronder een opsomming van de elementen die bij de verkoop van Paradiso horen;
• Merkrecht Paradiso voor Benelux.
• Technische tekeningen van de Paradiso Feria
• Mallen van de nieuwe Paradiso
• RDW homologatie
• Diverse domeinnamen. Nationaal en internationaal.
 
SAMENVATTING:
De USP’s van Paradiso in het kort:
• Paradiso is een sterke merknaam binnen de caravan en camper industrie
• Ook interesse voor verkoop vanuit Nederland, Duitsland en Polen
• Uniek segment: tussen vouwwagen en caravan in
• Europese groei in dit marktsegment: perfecte time to market
• Geen hoge investeringen nodig voor ontwikkeling
• Vrij van leveranciers contracten
• Lage opstartkosten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paradiso Feria op Kampeerbelevenis Zuid-Holland!

27 februari 2017 – Op 11 en 12 maart a.s. staat Paradiso Vouwcaravans op Kampeerbelevenis Zuid-Holland in Heinenoord. Kom ook langs!


 
 
 
 
 
 

Paradiso Feria: nu verkrijgbaar!

19 januari 2017 – Met de introductie tijdens de Caravana is het een feit: de Paradiso vouwcaravan is terug van weg geweest en nu ook weer echt te koop!
 
Iedere vouwcaravan wordt speciaal om maat gemaakt. Hierdoor is het onder meer mogelijk om hem uit te laten voeren in de kleur die jij wilt en zeer er heel veel mogelijkheden als het om de indeling gaat. Kamperen met comfort, gemak, kwaliteit en vrijheid. Dat is waar de nieuwe Paradiso vouwcaravan voor staat. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op:
E: info@paradisovouwcaravans.com
T: +31 (0)33 4 668 668
 

Paradiso vouwcaravan als primeur op Caravana!

4 december 2016 – We maken het bekend! Eindelijk is het zover: de introductie van de Paradiso vouwcaravan! Aankomende Caravana wordt de Paradiso vouwcaravan als primeur gepresenteerd. Van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 is de Paradiso vouwcaravan te bewonderen tijdens de Caravana die gehouden wordt in WTC Expo te Leeuwarden. Kom ons ook opzoeken op standnummer 3053 in de Saksenhal!

Caravana
 
 
 
 
 
 

Artikel in ACSI Freelife Magazine

20 november 2016 – In ACSI Freelife Magazine verschijnt een artikel over de geschiedenis van de vouwcaravan en de revival van de vouwcaravan die in 2016 plaatsvindt. Met een hoofdrol voor de Paradiso vouwcaravan!

 

Campingtrend.nl op bezoek

3 augustus 2016 – Superleuk! Bezoek van Campingtrend.nl om de nieuwe Paradiso vouwcaravan te bewonderen. Het artikel en de foto’s verschijnen op zaterdag 13 augustus in hun magazine en op hun website. Uiteraard zullen we deze berichten ook met jullie delen.

 

De Paradiso Feria met tentdoek!

1 augustus 2016 – Het tentdoek van de Paradiso Feria is in meerdere kleuren leverbaar. Wij hebben gekozen voor all season tentdoek van Ten Cate, antraciet grijs. Op de foto zie je de eerste versie, waar nog verbeterpuntjes aanzitten. Zo ontbreken bijvoorbeeld de gordijnen nog. Helaas is op dit moment, vanwege de vakantie, de fabriek gesloten. Wij moeten dus even geduld hebben voordat de definitieve versie komt.
Mocht je geïnteresseerd zijn in een Paradiso vouwcaravan dan is het inmiddels al wel mogelijk om een afspraak met ons te maken!

 

Paradiso Feria op de weg!

19 mei 2016 – Wie heeft de nieuwe Paradiso Feria op de openbare weg zien rijden? Want de Paradiso vouwcaravan is RDW goedgekeurd en heeft zijn eerste rit gemaakt! Mevrouw Tolboom, lid van de Paradiso club, heeft toevallig de nieuwe Paradiso als een van de eerste al gezien. Nu nog de laatste puntjes op de ‘i’ en dan is de Paradiso vouwcaravan helemaal af.

 

Kussens in iedere kleur

10 april 2016 – Op maat gemaakt, betekent ook echt op maat gemaakt. Er is dus volop keuze in de kleur van de kussens, die speciaal voor jouw Paradiso vouwcaravan worden gemaakt. Geen standaard interieur, maar de keuze is aan jou!

 

Nog heel even geduld hebben!

23 maart 2016 – Het is even stil geweest op onze Facebook-pagina. Wat niet betekent dat wij ook stil staan met de bouw! Het is een tijdrovende klus om gedurende de bouw van deze eerste Paradiso alle details optimaal op zijn plek te krijgen. Door hier nu volop aandacht aan te besteden, is het straks mogelijk een op maat gemaakte Paradiso binnen 6 tot 8 weken op te leveren!
De Paradiso is klaar om RDW-gekeurd te worden. Nu wordt er gewerkt aan het tentdoek. En dan: dan is het echt zover en komt de Paradiso Feria echt op de markt. Nog heel even geduld dus!

 

De wc in de Paradiso

28 maart 2016 – In plaats van de treinzit kan er gekozen worden voor een toiletruimte waarbij met tentdoek een aparte ruimte wordt gecreëerd. In deze toiletruimte kan een draaibaar chemisch toilet worden geplaatst, waarvan de afvaltank via de buitenzijde kan worden verwijderd.
Een andere optie is een klein chemisch toilet (ook wel Porta Potti genoemd) in een bankdeel. Door een scharnier aan de voorzijde van de bank kan dit chemisch toilet eenvoudig worden geplaatst en verwijderd.

 

Kies zelf de manier waarop jouw Paradiso ingericht wordt!

7 februari 2016 – Wil je wel of geen keuken, wil je wel of geen treinzitje, wil je wel of geen extra kast of toilet. Er is zelfs de mogelijkheid een Paradiso casco te kopen. Jouw Paradiso wordt echt uniek doordat jij hem zelf samenstelt en hij op maat voor je wordt gemaakt. Kijk bij ‘Het model’ voor alle mogelijkheden.

 

De deur en de optionele luiken zijn gereed!

24 januari 2016 – Waarbij extra extra aandacht aan de afwerking is besteedt om een hoogwaardige uitstraling vast te houden.

 

De nieuwe Paradiso vouwcaravan is voorzien van Led verlichting.

19 januari 2016 – Dit is duurzaam, energiezuinig en het ziet er ook mooi uit!

 

Voor de huidige Paradiso bezitters is de werking van het keukenblok bekend!

19 januari 2016 – De bovenzijde van het keukenblok is door een scharnier te splitsen van de onderkant, waardoor hij in de ingeklapte Paradiso past. In de bovenzijde zit een 3 pits gasstel en wasbak. Er kan nu ook een koelkast van Waeco in een keukenkastje geplaatst worden.

 

Ook aan het milieu wordt gedacht

20 december 2015 – Door zonnepanelen op het dak, ben je met je nieuwe Paradiso vouwcaravan niet afhankelijk van elektriciteit van de camping of andere locatie. Gewoon het dak open klappen en de zon doet de rest. Lekker milieubewust! Alle opgewekte stroom wordt opgeslagen in de accu. Hierdoor is er s’avonds ook stroom en blijven de levensmiddelen in de koelast of koelbox lekker koel.
De zonnepanelen zijn een optie op de Paradiso Feria.

 

Contouren worden zichtbaar

12 december 2015 – De volgende stap in de bouw van de Paradiso Feria, de vernieuwde vouwcaravan: de opbouw. De contouren worden nu goed zichtbaar. Door de gestroomlijnde vormgeving heeft de Paradiso Feria een lage rijweerstand. Dit scheelt in het verbruik van de auto die deze mooie vouwcaravan trekt.

 

Uniek in de markt!

29 november 2015 – Het is uniek in de markt: je eigen kleur kiezen. Wil je een blauwe, groene of een grijze? De eerste Paradiso Feria wordt oranje. Een knipoog naar de eerdere Paradiso vouwcaravans.

 

De bouw is begonnen!

22 november 2015 – Het Al-ko chassis voor de eerste Paradiso vouwcaravan is gereed. Deze Paradiso Feria is optioneel leverbaar met Al-ko hulpkoppeling AKS1300, schokbrekers en oplooprem. Hierdoor voldoet de Paradiso Feria aan de Tempo 100 eisen. De bodem van de Paradiso is vervaardigd van onderhoudsvriendelijk sandwichpaneel.