Neem contact op
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Volg de bouw van de Paradiso Feria

De bouw van de eerste Paradiso vouwcaravan is in volle gang. Stap voor stap nemen wij jullie mee in de verschillende onderdelen van de bouw.
 
 
 
 
 
 

De Paradiso Feria met tentdoek!

1 augustus 2016 – Het tentdoek van de Paradiso Feria is in meerdere kleuren leverbaar. Wij hebben gekozen voor all season tentdoek van Ten Cate, antraciet grijs. Op de foto zie je de eerste versie, waar nog verbeterpuntjes aanzitten. Zo ontbreken bijvoorbeeld de gordijnen nog. Helaas is op dit moment, vanwege de vakantie, de fabriek gesloten. Wij moeten dus even geduld hebben voordat de definitieve versie komt.
Mocht je geïnteresseerd zijn in een Paradiso vouwcaravan dan is het inmiddels al wel mogelijk om een afspraak met ons te maken!


 
 
 
 
 

Paradiso Feria op de weg!

19 mei 2016 – Wie heeft de nieuwe Paradiso Feria op de openbare weg zien rijden? Want de Paradiso vouwcaravan is RDW goedgekeurd en heeft zijn eerste rit gemaakt! Mevrouw Tolboom, lid van de Paradiso club, heeft toevallig de nieuwe Paradiso als een van de eerste al gezien. Nu nog de laatste puntjes op de ‘i’ en dan is de Paradiso vouwcaravan helemaal af.


 
 
 
 
 
 

Kussens in iedere kleur

10 april 2016 – Op maat gemaakt, betekent ook echt op maat gemaakt. Er is dus volop keuze in de kleur van de kussens, die speciaal voor jouw Paradiso vouwcaravan worden gemaakt. Geen standaard interieur, maar de keuze is aan jou!

 
 
 
 
 
 

De wc in de Paradiso

28 maart 2016 – In plaats van de treinzit kan er gekozen worden voor een toiletruimte waarbij met tentdoek een aparte ruimte wordt gecreëerd. In deze toiletruimte kan een draaibaar chemisch toilet worden geplaatst, waarvan de afvaltank via de buitenzijde kan worden verwijderd.
Een andere optie is een klein chemisch toilet (ook wel Porta Potti genoemd) in een bankdeel. Door een scharnier aan de voorzijde van de bank kan dit chemisch toilet eenvoudig worden geplaatst en verwijderd.

 
 
 
 
 
 

Kies zelf de manier waarop jouw Paradiso ingericht wordt!

7 februari 2016 – Wil je wel of geen keuken, wil je wel of geen treinzitje, wil je wel of geen extra kast of toilet. Er is zelfs de mogelijkheid een Paradiso casco te kopen. Jouw Paradiso wordt echt uniek doordat jij hem zelf samenstelt en hij op maat voor je wordt gemaakt. Kijk bij ‘Het model’ voor alle mogelijkheden.

 
 
 
 
 
 

De deur en de optionele luiken zijn gereed!

24 januari 2016 – Waarbij extra extra aandacht aan de afwerking is besteedt om een hoogwaardige uitstraling vast te houden.


 
 
 
 
 
 

De nieuwe Paradiso vouwcaravan is voorzien van Led verlichting.

19 januari 2016 – Dit is duurzaam, energiezuinig en het ziet er ook mooi uit!

 
 
 
 
 
 

Voor de huidige Paradiso bezitters is de werking van het keukenblok bekend!

19 januari 2016 – De bovenzijde van het keukenblok is door een scharnier te splitsen van de onderkant, waardoor hij in de ingeklapte Paradiso past. In de bovenzijde zit een 3 pits gasstel en wasbak. Er kan nu ook een koelkast van Waeco in een keukenkastje geplaatst worden.

 
 
 
 
 
 

Ook aan het milieu wordt gedacht

20 december 2015 – Door zonnepanelen op het dak, ben je met je nieuwe Paradiso vouwcaravan niet afhankelijk van elektriciteit van de camping of andere locatie. Gewoon het dak open klappen en de zon doet de rest. Lekker milieubewust! Alle opgewekte stroom wordt opgeslagen in de accu. Hierdoor is er s’avonds ook stroom en blijven de levensmiddelen in de koelast of koelbox lekker koel.
De zonnepanelen zijn een optie op de Paradiso Feria.

 
 
 
 
 
 

Contouren worden zichtbaar

12 december 2015 – De volgende stap in de bouw van de Paradiso Feria, de vernieuwde vouwcaravan: de opbouw. De contouren worden nu goed zichtbaar. Door de gestroomlijnde vormgeving heeft de Paradiso Feria een lage rijweerstand. Dit scheelt in het verbruik van de auto die deze mooie vouwcaravan trekt.

 
 
 
 
 
 

Uniek in de markt!

29 november 2015 – Het is uniek in de markt: je eigen kleur kiezen. Wil je een blauwe, groene of een grijze? De eerste Paradiso Feria wordt oranje. Een knipoog naar de eerdere Paradiso vouwcaravans.

 
 
 
 
 
 

De bouw is begonnen!

22 november 2015 – Het Al-ko chassis voor de eerste Paradiso vouwcaravan is gereed. Deze Paradiso Feria is optioneel leverbaar met Al-ko hulpkoppeling AKS1300, schokbrekers en oplooprem. Hierdoor voldoet de Paradiso Feria aan de Tempo 100 eisen. De bodem van de Paradiso is vervaardigd van onderhoudsvriendelijk sandwichpaneel.